• 14 dagen zichttermijn
  • Gratis verzending NL
  • Gunstige prijzen
  • Unieke producten
Home » FAQ » Retouren

Hier vindt u algemene informatie met betrekking tot retourneren en de voorwaarden van retouren.  

Wanneer is retourneren mogelijk?

Voor alle kind artikelen in standaard maten en uitvoering, met uitzondering van hieronder genoemde uitsluitingen, geldt een retour/herroepingstermijn van 14 dagen, voor leveringen van buiten NL is dat 30 dagen.

Wanneer is retour niet mogelijk?

Retourneren van de volgende artikelen is uitgesloten van de herroepingsrecht:

  • jurken op maat, 
  • kleding, sieraden en accessoires die naar uw wens aangepast of verwerkt zijn, zoals aangepaste lengtes, breedtes, details, model, etc.;
  • handschoenen, haaraccessoires, oorbellen en sets met oorbellen, mondkapjes (mits de verpakkingszegel niet verbroken/open is geweest). - hygiënisch reden.

Herroeping aanmelden

U kunt uw herroeping aanmelden via volgende manieren:

- online herroepingsformulier;

- mailen naar: info@kidsspiritfashion.eu

- telefonisch door te bellen op: +31613080767

Termijn om retour aanmelden en retourneren

U kunt tot 14 dagen na de ontvangst van uw bestelling, zonder opgave van een reden, herroeping aanmelden of retour zenden. Daarnaast hebt u nogmaals 14 dagen de tijd om uw bestelling naar ons retour sturen. Dit geldt niet voor ieder genoemde artikelen die uitgesloten zijn van de herroepingsrecht. 

Artikel omruilen? Neem contact met ons op. Stuur uw huidige product retour. Wij zullen gratis uw nieuwe bestelling verzenden.

Kosten van retourneren

Helaas beschikken we niet over gratis retour service. De kosten voor een retour zending zijn daarom voor de klant

Restitutie en terugbetaling

Na de ontvangst van uw herroeping, zullen we de volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, binnen 14 dagen vanaf  de herroepingsdatum terugstorten, mits de retour zending in goede orde reeds door ons ontvangen is. Terugbetaling vindt plaats in euro, tenzij anders met de klant overeengekomen is.

Tot slot

Retour zendingen zorgen voor een extra milieu belasting. Ze zijn voor u als de koper ook een extra ballast. Wij zien het graag dat onze klanten bewust zijn van hun keuze van product en leveringsproces. Daarom staan we u graag telefonisch en via mail ter beschikking met vakkundig advies. Aarzel niet om een vraag te stellen over een model, kleur of maat. Wij streven naar uw tevredenheid gelijk bij uw eerste bestelling keuze.