• 14 dagen zichttermijn
  • Gratis verzending NL
  • Gunstige prijzen
  • Unieke producten
Home » Meisjes Accessoires » Communie Mondkapjes

Communie mondkapjes voor meisjes en jongens. Geschikt ook voor de bruidsmeisjes en bloemenmeisjes op een bruiloft. Gemaakt speciaal voor een gelegenheid. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Mondkapjes voor kinderen verjaardag, Eerste Communie of andere bijzondere gelegenheid. Bestel gemakkelijk en veilig online bij Kids Spirit fashion. Snelle levering. Gratis verzending NL.

Mondkapjes voor kinderen maattabel

Communie mondkapje voor meisjes maten

Maattabel mondkapjes kind

Onze aanbod mondkapjes voor kinderen speciale gelegenheid, zoals de Eerste Communie, bruiloft - kleine bruidsmeisjes of andere speciale gelegenheid, zijn verkrijgbaar standaard in de volgende maten:

Maat Gezicht hoogte Lengte mondkapje
Kind 1 13 cm 18 cm
Kind 2 12 cm 17 cm
Kind 3 11 cm 16 cm
Kind 4 10 cm 15 cm

Om de juiste maat te bepalen kunt u het beste een naaistermeetlint  gebruiken. De gezicht hoogte meet u vanaf de neusbrug tot circa 1 - 2 cm onder de kin. De gezicht wijde meet u vanaf een gewenste punt voor de ene oor, over de top van de neus, naar de andere oor toe.

Wij leveren uitsluitend onze eigen ontwerpen van de mondkapjes voor de kinderen. Wij gebruiken kind vriendelijke stoffen en zorgen voor de optimale hygiëne tijdens productie en verpakken.