• 14 dagen zichttermijn
  • Gratis verzending NL
  • Gunstige prijzen
  • Unieke producten
Home » Meisjes Accessoires » Haaraccessoires

Haaraccessoires voor meisjes Eerste Communie, bruiloft bloemenmesjes of andere speciale gelegenheid. Bloemen haarkrans, een sluier en een mooie, decoratieve haarbanden om de feestelijke kapsel van uw kind te versieren kunt u gemakkelijk vinden in onze online winkel. Unieke modellen. Vaak handmatig verwaardigd. Europese kwaliteit.

Haaraccessoires voor meisjes

Meisjes sluiers

Meisjes sluiers bij Kids Spirit fashion zijn gemaakt van luxe bruids tule. afhankelijk van model zijn ze bewerkt met een sierlijke kant rand en sprankelende kraaltjes. Dankzij een transparante kunststof kam, kan de sluier gemakkelijk  aan de feestelijke kapsel van uw dochter worden vastgemaakt.

Meisjes sluiers voor de Eerste Communie

Bloemen haarkrans voor meisjes

Bloemen haarkrans voor meisjes Eerste Communie

In onze aanbod bloemen haarkransen voor meisjes vindt u door ons ontworpen modellen van kunst bloemen in diverse kleuren en uitvoeringen. Sommige kransen zijn geschikt voor de losse haarstijl en andere zijn speciaal voor de opgestoken haar bedoeld. De laatste jaar zijn de bloemen kransen van echte bloemen een trend. De probleem met echte bloemen is dat ze zeer snel vergaan in de krans. Bovendien een minder gunstige weer op de dag zelf kan de fragiele krans van natuurlijke bloemen stuk maken. 

Meisjes haarbanden

Meisjes haarbanden communie en bruidsmeisjes