• 14 dagen zichttermijn
  • Gratis verzending NL
  • Gunstige prijzen
  • Unieke producten
Home » Over Ons

Kids Spirit fashion is een online winkel met gelegenheidskleding en fashion collecties voor kinderen, voornamelijk meisjes. Onze aanbod bestaat uit een Eerste Communie jurken, meisjes jasjes, accessoires en schoenen. Wij verkopen uitsluitend Europese kwaliteit producten. Dankzij onze samenwerking met EU leveranciers en onze eigen ontwerpen, kunnen we ook een maatwerk service aan onze klanten aanbieden. 

Werkwijze

De klanten van Kids Spirit fashion kunnen bestelling plaatsen via deze webshop, telefonisch of via mail. Producten in standaard maten en uitvoeringen verzenden we de eerste volgende werkdag via post, mits deze in onze voorraad zijn. Artikelen op bestelling hebben een langere leveringstijd en worden speciaal voor u direct bij onze leverancier of door ons zelf gemaakt. 

Waarom Wij

  • Kids Spirit fashion is meer dan standaard webshop. Wij zijn u graag van dienst met een professionele advies over een stijl, kleur of maat.
  • Wij bieden een mogelijkheid aan onze klanten om sommige modellen kleding voor meisjes in beperkte mate op bestelling te wijzigen, bijvoorbeeld een mouwlengte, rug lengte en meer.
  • Wij bieden een service op maat voor een aantal meisjes gelegenheidsjurken en geselecteerde producten,
  • Bij ons geldt standaard 14 dagen zichttermijn, maar in overleg kan deze worden verlengt.
  • Wij verzenden gratis uw bestelling binnen Nederland.

Attentie: In verband met coronamaatregels is onze showroom uitsluitend op afspraak open. Neem contact met ons op via mail info@kidsspiritfashion.eu

Showroom

In onze knusse showroom kunt u op afspraak uw bestelling op maat komen afhalen. Tevens kunt u een pas afspraak maken voor een jurkje of andere artikelen. Het adres is: Seeduker 9, 9051 VB te Stiens vlakbij Leeuwarden.

Volg ons

Volg ons op sociale media en proffiteer van onze acties. Blijf op de hoogte van nieuwe producten en handige tips:

Onze bedrijfsgegevens

Kids Spirit fashion ov Isia Creations

Onze vestigingsadres is GEEN BEZOEKERS adres: 

De Anjen 71, 8918 LK Leeuwarden

Nederland

Contactpersoon: mevr. Izabela Leenstra

Mail: info@kidsspiritfashion.eu

Kvk: 61791040

BTW: NL002285458B92